RULOURI DE DOVLECEI CU BACON

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • cca 200 g cascaval
  • cca 200 g branza telemea
  • bacon feliat pe lungime in felii subtiri

Mod de preparare

Se aleg dovlecei tineri sau trufanda cum se spune in popor.Se spala,se taie la capete,apoi pe jumatate.

Se scobesc cu grija si se umple pe la ambele capete cu felii de cascaval si felii de branza telemea.Dupa ce s-au umplut,se infasoara in felii de bacon si se prin in scobitori.Se stropesc cu putin ulei de masline ,se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor pana se rumenesc frumos cca 25 min...

Se servesc cu garnitura de cartofi fierti natur,cartofi copti,ciuperci si cu o salata asortata...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise