Rulouri de dovlecel cu cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 dovlecel 400g
  • 2 oua
  • 3linguri faina
  • 200g cascaval feliat
  • Ulei pentru prajit ( eu folosesc de palmier)
  • Sare

Mod de preparare

Curatam dovlecelul si-l taiem in felii de aprox. 50mm. Presaram sare peste el si-l lasam asa timp de 15-20 minute. Pregatim doua farfurii adanci, una in care punem faina si una in care batem ouale bine, bine cu o furculita. Scurgem apa lasata de dovlecel.

Punem o tigaie cu ulei la incins. Luam cate o felie de dovlecel, o trecem prin faina pe ambele parti apoi prin ou si o punem in tigaie la prajit. Feliile se prajesc pe ambele parti, dupa care le scoatem pe servet de hartie pentru eliminarea grasimii in exces. Lasam paneurile sa se raceasca de tot si numai dupa aceia facem rulourile.

Luam cate o felie pe care asezam cascaval, rulam si daca este prea lata , o taiem in doua si o prindem cu o scobitoare. Le servim ca aperitiv si sunt delicioase cu rosii bine coapte.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise