rulouri de foietaj umplute cu crema

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet rulouri de foietaj din comert
  • 500 ml lapte
  • 3 oua
  • 3 linguri cu faina
  • 4 linguri cu zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic zahar pudra cu aroma de vanilie.

Mod de preparare

Se bat intr-un castron foarte bine ouale.Se adauga zaharul si faina cu grija sa nu se faca cocoloase, iar la sfarsit se pune laptele fierbinte.Toata compozitia se toarna intr-o oala si se fierbe la bain-marie pana se ingroasa.Se lasa la racit si cu ea se umplu rulourile.Se pudreaza cu zahar cu aroma de vanilie.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise