Rulouri de jambon afumat cu spanac

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400gr spanac congelat,
  • 2 linguri mari unt,
  • 4 dinti usturoi,
  • 2 felii paine fara coaja,
  • 200 dl smantana,
  • piper,
  • 4 felii groase jambon afumat,
  • 500 dl sos Bechamel,
  • 2 galbenusuri,
  • 2 linguri mari parmezan ras.

Mod de preparare

1) Se fierbe spanacul, se scurge. Separat se caleste usturoiul taiat marunt in unt se adauga painea cubulete.

2) Adauga spanacul si smantana, tempereaza cu piper, nu este nevoie de sare. Distribuie preparatul deasupra feliilor de jambon si inroleaza usor. Dispune intr-un vas care merge la cuptor.

3) Amesteca bine sosul Bechamel cu galbenusele si parmezan, toarna peste rulouri si da la cuptor 20 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise