Rulouri de post

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 vinete
  • - 4 inguri maioneza de post
  • - o caciulie de usturoi pisat(mujdei)
  • - ulei pentru prajit
  • - 2 rosii

Mod de preparare

- Se spala vinetele,se tai felii subtiri pe lungime,cu tot cu coaja,se presara cu sare si se asaza pe un prosop,pana se scurg,

- se prajesc pe o parte si pe cealta, doar pana se usuca (fara a face crusta)

- se amesteca maioneza cu mujdeiul de usturoi si se intinde pe feliile de vinete.Se garnisesc la capete cu crengute de ptrunjel verde.

Se ruleaza si se asaza pe felii de rosii

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise