Rulouri de post

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 vinete
  • - 4 inguri maioneza de post
  • - o caciulie de usturoi pisat(mujdei)
  • - ulei pentru prajit
  • - 2 rosii

Mod de preparare

- Se spala vinetele,se tai felii subtiri pe lungime,cu tot cu coaja,se presara cu sare si se asaza pe un prosop,pana se scurg,

- se prajesc pe o parte si pe cealta, doar pana se usuca (fara a face crusta)

- se amesteca maioneza cu mujdeiul de usturoi si se intinde pe feliile de vinete.Se garnisesc la capete cu crengute de ptrunjel verde.

Se ruleaza si se asaza pe felii de rosii

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise