Rulouri de primavara

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de foi de placinta
  • 2 fire praz
  • 1 ceapa
  • 300 g spanac
  • ulei sare piper

Mod de preparare

Prazul si ceapa se curata,se taie subtire si se pun la calit.Adauga apoi spanacul oparit separat si potriveste gustul de sare si piper.Unge 3 foi de placinta cu ulei,fiecare in parte,pune 1/3 din compozitia de verdeturi si ruleazale.Procedeaza la fel si celelate 2 foi.Pe urma se pun la cuptor intr-o tava unsa cu putin ulei,timp de 30 min.Se pot servi calde sau reci ,garnisate cu smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise