RULOURI DE PUI

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 piepti de pui
  • - 100-150g cascaval
  • - 4 felii sunca de Praga
  • - gogosari
  • - ciuperci feliate
  • - sare
  • - piper
  • - faina
  • - 2 oua

Mod de preparare

- Pieptul de pui se taie in patru, ca pentru snitel, se bate si se condimenteaza cu sare si piper pe ambele parti. Se umple bucatile de piept de pui cu un strat de cascaval ras, o bucata sunca de Praga, cascaval ras, apoi cateva felii de gogosar si un strat de ciuperci feliate. Apoi se ruleaza, se prinde cu scobitori, se tavalesc rulourile prin faina, se dau apoi prin ou batut cu sare si 1-2 linguri de faina si se prajesc in ulei pe toate partile.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise