Rulouri de somon afumat

Timp pregatire
72 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 transe de somon afumat
  • 250 ml smantana lichida
  • 2 lg smantana normala
  • marar (cat este nevoie )
  • piper (dupa gust)

Mod de preparare

Se taie somonul in mici dreptunghiuri. Taiati ceapa si amestecati-o cu smantana, piperul si separat faceti frisca din smantana lichida si amestecati-o cu crema de somon.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise