Rulouri de somon cu crema de branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g somon feliat
  • 200 g crema de branza
  • 1 castravete mic
  • 1 lingurita marar tocat marunt
  • 2 linguri orez fiert
  • sare, piper
  • foi de ceapa verde

Mod de preparare

Se pune intr-un vas la fiert 100ml apa cu sare cand da in clocot se adauga aproximativ 3 lingurite de orez spalat in prealabil. Cand e gata se scuge de surplusul de apa daca e necesar. Se curata de coaja castravetele si se taie cubulete mici. Se amesteca intr-un bol orezul cu crema de branza, castravetele, mararul, sarea si piperul.

Se pune pe fiecare felie de somon cate putin din compozitie, se ruleaza si se leaga cu foi de ceapa verde.

Simplu si delicios!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise