Rulouri de somon cu crema de branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g somon feliat
  • 200 g crema de branza
  • 1 castravete mic
  • 1 lingurita marar tocat marunt
  • 2 linguri orez fiert
  • sare, piper
  • foi de ceapa verde

Mod de preparare

Se pune intr-un vas la fiert 100ml apa cu sare cand da in clocot se adauga aproximativ 3 lingurite de orez spalat in prealabil. Cand e gata se scuge de surplusul de apa daca e necesar. Se curata de coaja castravetele si se taie cubulete mici. Se amesteca intr-un bol orezul cu crema de branza, castravetele, mararul, sarea si piperul.

Se pune pe fiecare felie de somon cate putin din compozitie, se ruleaza si se leaga cu foi de ceapa verde.

Simplu si delicios!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise