Rulouri de sunca pane umplute cu cascaval

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Se pot folosi feliute de sunca de Praga, de pui sau parizer
  • cascaval
  • oua
  • pesmet
  • faina
  • condimente (piper, busuioc,nucsoara)

Mod de preparare

Pe felia de sunca sau parizer se aseaza felia de cascaval si se ruleaza strans. Se trece prin amestecul de faina si pesmet, prin oul batut cu condimente si din nou prin faina si pesmet. Se prajesc pe ambele parti si se scot pe servetele pentru a se indeparta surplusul de grasime.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise