Rulouri de sunca

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 8 persoane): 125 ml lapte,
  • 2 oua,
  • 125 g faina,
  • sare,
  • 2 linguri unt topit,
  • cate 1/2 legatura de patrunjel verde,
  • marar si codite de ceapa verde,
  • 200 g branza proaspata de capra (sau de vaca),
  • piper,
  • circa 8 felii subtiri de sunca.

Mod de preparare

Se freaca bine faina cu ouale si cu 1 varf de cutit de sare, se adauga laptele si 125 ml de apa si se lasa putin sa creasca. Se incinge cate putin unt intr-o tigaie si se fac din aluat 4 clatite subtiri. Se prajesc, pe rand, in unt si se lasa sa se raceasca.

Se spala verdeata, se zvanta si se toaca marunt. Se amesteca branza cu verdeata, se sareaza si se pipereaza.

Se unge fiecare clatita cu un strat de branza, se aseaza pe cate doua felii de sunca, se ruleaza si se taie felii (in curmezis).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise