Rulouri de vinata cu nuca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 1 pahar de nuci
  • patrunjel si marar
  • 3 catei de usturoi
  • Sare dupa gust

Mod de preparare

Vinetele se feliaza de-a lungul cu grosimea de cca 0,5 cm. Se lasa in apa sarata pe 30 min., se scurg, dupa care sa prajesc pe ambele parti.

Nucile, verdeata si usturoiul se dau prin masina de tocat carne sau se toaca in blender. La compozitia obtinuta se adauga putina apa pentru a obtine o masa de consistenta smintinei, saram dupa gust. Compozitia se pune pe feliile de vinata, care se ruleaza si se fixeaza cu o scobitoare (sau indoim in doua vinata cu compozitiape ea). Astfel rulourile de vinata obtinute se dau la frigider pe citeva ore. Inainte de servire se orneaza cu verdeata proaspata.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise