Rulouri de vinata cu nuca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 1 pahar de nuci
  • patrunjel si marar
  • 3 catei de usturoi
  • Sare dupa gust

Mod de preparare

Vinetele se feliaza de-a lungul cu grosimea de cca 0,5 cm. Se lasa in apa sarata pe 30 min., se scurg, dupa care sa prajesc pe ambele parti.

Nucile, verdeata si usturoiul se dau prin masina de tocat carne sau se toaca in blender. La compozitia obtinuta se adauga putina apa pentru a obtine o masa de consistenta smintinei, saram dupa gust. Compozitia se pune pe feliile de vinata, care se ruleaza si se fixeaza cu o scobitoare (sau indoim in doua vinata cu compozitiape ea). Astfel rulourile de vinata obtinute se dau la frigider pe citeva ore. Inainte de servire se orneaza cu verdeata proaspata.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise