Rulouri de vinete cu spanac si ricotta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 vinete,taiate in felii,pe lungime
  • 500 g branza ricotta
  • 7-8 linguri ulei de masline
  • 500 g spanac oparit si foarte bine scurs
  • 1 praf de nucsoara
  • 350 g suc de rosii cu pulpa
  • 4 linguri de pesmet
  • 4 linguri de parmezan ras
  • sare si piper

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 220 de grade.Se ung cu ulei ambele parti ale feliilor de vinete si se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.Se dau la cuptor 15-20 de minute,pana se inmoaie.In acest interval se intorc feliile de vinete pe cealalta parte o singura data.

Intre timp,se amesteca spanacul racit cu nucsoara,sare,piper si ricotta.

Amestecam cu o paleta.

Se pune cate o lingura din compozitia de spanac in mijlocul fiecarei felii de vinete.Se ruleaza si se asaza cu marginea libera in jos,intr-un vas termorezistent.

Se procedeaza asa cu toate feliile.Peste acestea se toarna sucul de rosii,se presara pesmetul si parmezanul.

Se dau la cuptor 20-25 de minute,pana se rumenesc usor.

Mi-au iesit 20 de rulouri.

Va doresc pofta buna!

Rulourile sunt grozave!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise