Rulouri din ficatei de pui

Timp pregatire
60 minute

Ingrediente

  • Ficat de pui, piept de porc afumat fiert (Keizer) sau nu.
  • Piper pisat, castaveti murati si gogosari acri.

Mod de preparare

Se spala ficatul si se pune la scurs intr-o strecuratoare.

Dupa ce s-a scurs se aseaza pe un tifon pentru a se zvinta si se presara cu piper pisat.

Pieptul se taie in feliute subtiri.

Se impacheteaza bucatele de ficat in felitele de piept formind un rulou care se prinde cu o scobitoare pentru ca sa nu se desfaca. Rulourile se pun pe o tava si se baga la cuptor unde se tin 15 - 20 de minute.

Dupa ce s-au rumenit se scot si se pun pe un platou ornat cu castraveciori acri si rondele de gogosari acri.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise