Rulouri din peste

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • file de peste pangasius aprox 1kg
  • condimente pt peste
  • sare
  • piper
  • boia
  • 3 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • cateva felii de sunca de pui
  • cateva felii de cascaval
  • cateva felii de gogosarii copti

Mod de preparare

Pestele se pune in apa cu condimente ca sa se dezghete, apoi se tapeteaza cu un servetele ca sa se ia apa si se condimenteaza iarasi cu condimente de peste si se mai lasa inca vre-o 30 de min la frigider.

Apoi pe un platou punem bucatile de peste peste care punem gogosari copti, apoi sunca de pui, si ultima data cascavalul.Rulam bucatile de peste,apoi le dam prin faina alba, prin ou unde am pus sare piper si boia, si ultima data prin pesmet.

Intr-o tigaie punem ulei, si cand este incins punem rulourile la prajit , le prajim pe ambele parti.

Se servesc calde alaturi de garnitura de cartofi, eu am servit alaturi de ghiveci de legume.

Pofta Buna!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise