Rulouri din piept de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 grame piept de pui;
  • 150 grame unt;
  • 100 grame cascaval;
  • 100 grame cartofi;
  • 1 sfecla rosie mica;
  • 100 grame faina;
  • 3 oua;
  • 1 lamaie sau sucul de la o lamaie;
  • 200 ml ulei;
  • sare, piper, pesmet, susan, mac.

Mod de preparare

Pieptul de pui se curata de pielite,se portioneaza,se desface si se bate usor cu ciocanul pana obtinem o foaie(puteti pune deasupra pieptului o folie de plastic,acesta nu se rupe si nici nu stropiti prin bucatarie).
Se face un amestec din unt cu cascavalul dat prin razatoare, suc de lamaie (dupa gust), piper,la care se adauga zeama de sfecla rosie,care se bate bine pana se omogenizeaza;
Cu aceasta compozitie se umplu rulourile care se strang la capete.
Se pune o tigaie la incins, se adauga uleiul.
Rulourile formate se dau printr-un amestec de ou cu faina, dupa care prin pesmetul amestecat cu mac si susan.
Se pun rulourile in uleiu incins si se coc la foc rapid, avand grija sa le intoarcem rapid.
Se pot consuma cu cartofi natur sau cu diferite garnituri de legume.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise