Rulouri picante cu branza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 3 oua
  • 3 lg faina
  • 3 lg lapte
  • 1 praf de sare
  • Pentru umplutura:
  • 200 g cascaval
  • 50 g masline fara samburi
  • 1 gogosar murat
  • 3 feli de sunca
  • 2 2 lg maioneza
  • 2 lg smantana
  • cateva boabe de piper
  • sare
  • piper macinat
  • frunze de busuioc

Mod de preparare

1)Amesteci galbenusurile cu fainna, laptele si praful de sare, adaugi albusurile batute spumasi torni compozitia intr-o tava dreptunghiulara, in strat subtire. O coci, la foc potrivit, 10 minute, avand grija sa nu se rumeneasca.

2)Intre tinp tai cubulete sunca , maslinele , gogosarul, si treci pe razatoare casaclavul. Amesteci cubuetele cu maioneza , adaugi sare piper macinat, dupa gust.

3)Scoti blatul din cuptor si , cand este doar putin caldut, il ungi cu smantana, presari cascavalul ras, adaugi restul incredientelor si rulezi strans. Lasi la frigider doua ore si tai feli in momentul serviri dupa care garnisesti cu boabe de piper si cu frunze verzi de busuioc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise