Rulouri siciliene

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 3 vinete mari
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 capatana usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 1 morcov
  • 200 g suc de rosii
  • 200 g paste
  • ulei de masline,sare
  • magheran, busuioc, oregano
  • 100 g branza rasa
  • 100 g cascaval ras
  • 100 g cascaval feliat

Mod de preparare

Vinetele se curata si se taie felii pe lung.Se sareaza si se lasa sa se scurga toxinele.

Pastele se fierb in apa cu sare, al dente.

Separat se pregateste sosul, calind in putin ulei legumele tocate marunt si apoi adaugand sucul de rosii si condimentele. Pastele se amesteca cu acest sos si se adauga branza si cascaval ras din belsug. Se acopera pt. a se mentine calde.

Vinetele se prajesc putin in ulei incins apoi se pun pe hartie absorbanta. Se pune pe fiecare felie de vanata cate o lingura de spaghete cu sos si se ruleaza precum sarmalele.Pe deasupra se pun felii de cascaval si se dau la cuptor pentru cateva minute. Se pot servi si reci.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise