RUMBA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pt. blat: 9 albusuri 1 cana si jumatate zahar 1 cana faina 1 cana nuci 1 cana stafide 1 cana rahat esenta sau zahar vanilat pt. crema: 9 galbenusuri 1 cana de zahar 1 pachet si jumatate de margarina zahar vanilat pt. asamblare mai trebuie 2 foi de napolitana

Mod de preparare

Blatul: se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga celelalte ingrediente, se unge o tava si se tapeteaza cu faina, se pune in tava si se coace in cuptorul incins in prealabil.

Crema: toate ingredientele se fierb pe bain-marin pana se ingroasa, se lasa la racit dupa care se pune intre foi si blat.

Asamblare: foaie de napolitana, 1/2 crema ( se imparte in 2 ), blatul, 1/2 crema, apoi cealalta foaie de napolitana.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise