RUMBA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pt. blat: 9 albusuri 1 cana si jumatate zahar 1 cana faina 1 cana nuci 1 cana stafide 1 cana rahat esenta sau zahar vanilat pt. crema: 9 galbenusuri 1 cana de zahar 1 pachet si jumatate de margarina zahar vanilat pt. asamblare mai trebuie 2 foi de napolitana

Mod de preparare

Blatul: se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga celelalte ingrediente, se unge o tava si se tapeteaza cu faina, se pune in tava si se coace in cuptorul incins in prealabil.

Crema: toate ingredientele se fierb pe bain-marin pana se ingroasa, se lasa la racit dupa care se pune intre foi si blat.

Asamblare: foaie de napolitana, 1/2 crema ( se imparte in 2 ), blatul, 1/2 crema, apoi cealalta foaie de napolitana.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise