Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • -1 kg biscuiti simpli
  • -1 pachet margarina Delma pentru copt si gatit
  • -1 l lapte
  • -6 linguri cacao cacao
  • -1/2 kg rahat
  • -12 linguri de zahar
  • -facultativ 4-5 linguri visinata
  • -1 cescuta visine din visinata
  • -miez de nuca

Mod de preparare

Salam de biscuiţi reţetă

Preparare:

1.Punem biscuitii intr-o tava la cuptor pe care-i vom lasa 10 minute la foc potrivit,pana devin crocanti.La fel procedam si cu miezul de nuca,dupa care le maruntim cu ajutorul unui sucitor.

2.Topim margarina Delma peste care adaugam laptele,zaharul si cacaoa cernuta.Se tine pe foc pana se topeste zaharul.

3.Separat intr-un vas mai adanc rupem biscuitii racoriti si turnam peste ei siropul caldut (nu fierbinte),visinata si fructele si rahatul taiat cubulete.

4.Amestecam cu atentie pana se incorporeaza tot siropul.

5.Tapetam diferite forme cu folie transparenta peste care punem biscuitii.Dam la frigider pentru 5-6 ore sau de preferat chiar a doua zi.

6.Si produsul final.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise