Salam de biscuiti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g biscuiti populari
  • 250 g rahat
  • 350 g margarina
  • 250 g nuci uscate la cuptor si faramitate
  • 6 linguri cacao
  • 1 ceasca zahar pudra
  • 1 lingura de coaja de lamaie/portocala
  • 1 lingura de rom

Mod de preparare

Se inmoaie biscuitii sfaramati in apa putin calduta cu o lingura de zahar.Se amesteca margarina frecata cu zahar pudra si cacao cu rahatul si biscuitii. Se adauga esenta de rom, coaja de portcala, si se amesteca se se omogenizeze compozitia. Se rastoarna pe planseta si se modeleaza un rulou de grosimea dorita. Se pastreaza la rece timp de 2 ore.

Se serveste taiat rondele.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise