Salam de biscuiţi reţetă cu rahat

Salam de biscuiţi reţetă cu rahat

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr biscuiti
  • 300 gr zahar
  • zahar vanilat
  • 200 gr unt
  • 260 ml lapte
  • 6 linguri de cacao
  • o esenta mica de rom
  • 350 gr. rahat

Mod de preparare

Salam de biscuiţi reţetă cu rahat

Se pune pe aragaz laptele impreuna cu zaharul. Cand zaharul s-a topit se adauga untul. Cand s-a topit untul adaugati cacao, esenta de rom si rahatul. Opriti ochiul, dupa care incepeti sa adugati biscutii. Amestecati bine compozitia obtinut-o si lasati-o sa se raceasca.

Apoi luati folie stretch si asezati compozitie, dandu-i o forma de salam. In acest moment puteti presara cocos pentru aroma, dar mai ales pentru aspect. Impachetati salamul in folie si dati-l la rece.

TIP: eu farmitez biscutii punandu-i in pungi pe care le asez pe o plaseta si ii zdrobesc cu ciocanul de snitele. In 30 de secunde sunt gata.

Pofta mare!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise