Salami-kaese-krapfen

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 60g unt
  • 1/4 lingurita sare
  • 150g faina
  • 100g salam de porc
  • 3 oua
  • 50g cascaval

Mod de preparare

Untul, sarea si 200 ml apa se pun la fiert.
Se adauga faina amestecand continuu pana se formeaza un aluat.
Se ia de pe foc si se lasa la racit 10 min.
Salamul se taie in cuburi mici.
Se bat oule si se amesteca cu aluat, apoi se adauga salamul si cascavalul razuit.
Cu ajutorul a doua linguri se iau portii de dimensiunea unei nuci mai mari din aluat si se aseaza la o anumita distanta una de cealalta pe hartia de copt intr.o tava.
Se da la cuptor cca. 25 min. la 200 de grade.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise