Salata Avocado

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 fructe de avocado;
  • 1 ceapa rosie ( de apa ) potrivita;
  • 1 lingura de ulei de masline extravirgin;
  • 1/2 legatura marar verde, tocat marunt;
  • 1 lingura de busuioc proaspat tocat marunt;
  • sare;
  • piper alb macinat, 5mg (1 varf de cutit );
  • zeama de lamaie dupa gust;

Mod de preparare

Se curata fructul de avocado de coaja si se elimina samburele. Se paseaza cu o furculita sau cu ce va este mai usor. Se adauga sare, zeama de lamaie si piper alb macinat si uleiul de masline extravirgin.

Se amesteca totul pana cand se omogenizeza, dupa care se adauga ceapa tocata marunt, mararul si busuiocul.

Se amesteca in continuare. La final se mai pune sare si zeama de lamaie dupa gust.

Se lasa la frigider cca 1h dupa care se serveste ca gustare pe paine proaspat prajita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise