Salata boeuf

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg de cartofi,
  • jumatate kg de morcovi,
  • 3 oua,
  • jumatate litru de ulei,
  • 1-2 piepti de pui,
  • mustar,
  • sare si acrituri (castraveti, gogosari).

Mod de preparare

Se fierbe carnea cu sare si dupa ce o spumuiti adaugati cartofii si morcovii.Intre timp pregatiti maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert,sare si ulei(uleiul se adauga cate putin).

Dupa ce se racesc carnea si legumele le tocati cubulete,adaugati si acritura ,1-2 de mustar si o parte de maioneza,sare daca mai este nevoie si amestecati pana se omogenizeaza totul.Ornati dupa cum va place sau in functie de anotimp.Eu fierb un ou in plus si fac un om de zapada sau un pui,iar albusulfiert de la oul pe care il folosesc la maioneza il toc marunt si il pun deasupra. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise