Salata consistenta de carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. fripta (de vaca sau vitel)
  • 125 gr. sunca
  • 500 gr. morcov
  • 500 gr. cartofi
  • 250 gr. telina
  • 250 gr. mere
  • 3 castraveti murati; Pentru sos: citeva linguri ulei
  • sare
  • un praf zahar
  • vin alb
  • zeama de la 2 lamii sau otet diluat
  • 2 linguri mustar
  • 3 linguri hrean ras; Pentru garnitura: 2 oua tari
  • 6 rosii

Mod de preparare

Se fierb legumele si cartofii. Toate elementele se taie ca fideaua si se amesteca. Sosul se prepara separat si se toarna peste salata

Se decoreaza cu felii de rosii si ou rascopt

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise