Salata cu piept de pui la gratar

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii
  • castraveti
  • salata iceberg
  • ceapa verde
  • patrunjel
  • piept de pui la gratar
  • ulei de masline
  • otet balsamic
  • sare, piper
  • ardei iute (atat cat preferati)

Mod de preparare

Legumele se maruntesc asa cum doreste fiecare. Eu, am taiat rosiile cuburi si catravetii i-am dat pe razatoarea speciala care face felii subtiri. Salata iceberg am rupt-o bucati mici iar ceapa verde am taiat-o rondele.

De data asta am facut o vinegreta din uleiul de masline si otetul balsamic. Proportia obisnuita este de 1:2 dar la mine a fost de 1:4 pentru ca asa imi place. Pieptul de pui l-am taiat fasii si l-am adaugat peste salata. La sfarsit, patrunjelul verde tocat marunt pentru prospetime.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise