Salata de banane cu rom si frisca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 banane coapte
  • 4 lingurite de zahar
  • 4 lingurite de rom
  • 400g de frisca

Mod de preparare

Bananele se curata de coaja si se taie rondele.Separat intr-o tigaie(craticioara) se arde zaharul si se adauga putina apa pentru a obtine un sirop.Dupa ce se raceste se adauga romul.Se toarna siropul de zahar ars peste banane,se acopera cu frisca batuta.Se tin la rece inainte de srvire.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise