Salata de capsuni cu sos de vin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg capsuni
  • 250g zahar
  • 1 1/2 pahar de vin alb dulceag
  • 1 galbenus
  • piscoturi de sampanie

Mod de preparare

Capsunile se curata de codite, se spala si se lasa la scurs apoi. Jumatate din ele se pun intr-o compotiera de sticla, se presara cu o 1/2 din zahar si se pune in frigider. Din cealalta jumatate se face un piure ce se amesteca cu galbenusul frecat cu restul de zahar si vinul, si se pun pe foc mic sa dea un clocot, amestecand bine.

Dupa ce s-a racit se toarna peste capsunile din compotiera si se pune la frigider. Se serveste cu piscoturi de sampanie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise