Salata de ciuperci cu maioneza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 3-4 linguri maioneza
  • 5-6 catei de usturoi
  • 2 linguri iaurt
  • sare si piper

Mod de preparare

Ciupercile se spala,se taie felii si se fierb intr-un litru de apa cu o lingura zeama de lamiae,timp de 15-20 de minute.Se pun intr-o strecuratoare la scurs sa se raceasca.Intre timp pregatim maioneza.Cand sunt reci se amesteca cu maioneza,iaurtul si catetii de usturoi pisati bine.Cine prefer poate adauga si verdeata proaspata.

Clasica si arhicunoascuta salata de ciuperci cu usturoi.Am sa va arat si varianata facuta de mine.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise