Salata de conopida cu piept de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -o conopida medie
  • -un piept de pui dezosat
  • -doua oua
  • -doua linguri smantana
  • -ulei ptr maioneza
  • -sare si piper dupa gust
  • -patrunjel dupa gust

Mod de preparare

Se fierbe conopida in apa cu sare.

Se fierbe pieptul de pui bine.

Se face o maioneza din 2 oua (1 crud si 1fiert).

Conopida fiarta se zdrobeste cu furculita,iar pieptul de pui se taie cu cutitul de-a latul fibrelor.

Se amesteca conopida cu pieptul de pui,maioneza si smantana.

Se pune sare,piper si se presara deasupra patrunjel tocat marunt.

Se serveste rece.

POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise