Salata de fasole boabe

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • fasole( eu am avut fiarta, dar se poate pune si din conserva)
  • * o ceapa rosie
  • * o rosie
  • * patrunjel proaspat
  • * sare
  • * piper alb
  • * zeama de lamaie
  • * o lingurita ulei

Mod de preparare

Fasolea se poate pune de seara in apa, la inmuiat. Intr-o oala se fierbe fasolea . Dupa ce a clocotit 10 minute se schimba apa. Aceasta operatie se repeta de 2-3 ori.

dupa ce a fiert adaugam rosia taiata cubulete, ceapa rondele, sare, piper dupa gust, lingurita de ulei, zeama de lamaie tot dupa gust si la sfarsit punem patrunjelul tocat marunt, le amestecam bine si gata salata, care e delicioasa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise