SALATA DE FASOLE BOABE

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • fasole boabe
  • ceapa
  • ulei
  • otet
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se fierbe fasolea (prima apa se arunca, dupa care se pune din nou la fiert cu apa clocotita). In fasolea fiarta se pastreaza doar o mica parte din zeama in care a fiert, se adauga piper, otet dupa gust si ceapa taiata (solzisori sau cubulete, dupa preferinta), frecata putin cu sare si ulei.

Arata mai bine cu felii de morcov fiert si ceapa verde in loc de ceapa uscata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise