Salata de fasole verde de post

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg păstăi fideluţă congelate
  • 1/2 ceaşcă de ulei de măsline
  • 3 linguri de oţet de mere cu miere
  • sare, piper
  • 1 lingură de muştar
  • 1 ceapă tăiată julien
  • 2-3 căţei de usturoi
  • mărar fin tocat
  • 2 ardei copţi tăiaţi fideluţă
  • 2 roşii

Mod de preparare

Se pune la foc 2l de apă, când clocoteşte se pune fasolea congelată, se lasă pe foc până păstăile sunt fierte. Se scurge fasolea. După ce s-a scurs toată apa se pune într-un castron, se adaugă uleiul, oţetul, sarea, piperul, usturoiul pisat şi muştarul şi se amestecă bine. Se garniseşte cu ceapa, ardeiul şi roşiile tăiate rondele.
Poftă bună!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise