SALATA DE FRUCTE

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ananas,
  • 1/2 pepene verde,
  • 2 piersici,
  • 1 pepene galben,
  • 1 caserola de capsuni,
  • 2 kiwi
  • 1 banana
  • 2 portocale,
  • 2 mere,
  • 2 prafuri de vanilie,
  • 100 g. de zahar pudra,
  • sucul de la o lamaie,
  • sucul de la 2 portocale;

Mod de preparare

1. Se curata ananasul si se taie in cubulete.

2. Pepenele verde se curata de coaja si seminte si se taie tot in cubulete.

3. Se curata portocalele, piersicile si merele de coaja si seminte si se taie cubulete.

4. Se spala capsunile, se curata de codite si se taie felii. Se curata de coaja kiwi, se taie in rondele, apoi in sferturi. Se curata banana, se taie in rondele si se stropeste cu suc de lamaie pentru ca sa nu se innegreasca.

5. Se goleste de pulpa jumatate de pepene verde, facandu-se cu ajutorul unei linguri speciale de inghetata, buline de pepene verde.

6. In 1/2 de pepene verde golita de continut, se pun toate fructele taiate, pe care le-am amestecat, in prealabil, cu praful de vanilie zaharul pudra, sucul de lamaie si sucul de portocale. Pana la servire, se tine la rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise