Salata de fructe

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 mere
  • 2 portocale
  • 1 ananas proaspar sau din compot
  • 1 cutie compot licis
  • 2 linguri visine din visinata-optional
  • visine din compot-de preferat fara samburi-
  • 2-3 linguri afine din copot
  • 2-3 linguri visinata,sau coniac
  • 250g frisca batuta
  • Pentru décor:
  • capsuni proaspete

Mod de preparare

Initial, fructele care au coaja se curata si se scot samburii(unde este cazul).Apoi toate fructele se taie cubulete mici,sau dupa preferinta. Apoi se pun intr-un bol mare toate fructel pe care le folositi.Deasupra acestora se toarna sucul de la compotul de visine.(eu prefer acest suc,dar se poate folosii orice fel de suc va place) si se pune putina visinata sau coniac. Salata se pastreaza la frigider pana se serveste.

Cand se servesc se aseaza in cupe si se decoreaza cu frisca si bucati de capsuni.

Fructele pot fi diferite, totul depinde de preferinte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise