Salata de fructe cu frisca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr. piersici
  • 2 mere
  • 2 pere
  • 250 gr. struguri
  • 2 linguri cirese amare
  • 1 pepene galben mic
  • 250 gr. zahar pudra
  • 1 paharel rom
  • 250 gr. frisca

Mod de preparare

Pepenele, merele si perele se curata de coaja, se scot simburii sau semintele, se taie felii sau cuburi mici si se amesteca cu ciresele fara simburi si boabele de struguri. Se presara cu zahar, se stropesc cu rom si se pun la rece pentru 1-2 ore

Se serveste in cupe decorate cu frisca si o cireasa neagra

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise