Salata de fructe cu iaurt batut

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 borcane de iaurt, 1 mar, 1 banana coapta, 2 kiwi, 1 ciorchine mic de strugure alb, 1 ciorchine mic de strugure negru, 2 prune, 1 portocala, 1 lamaie, 50 g smantana groasa, 75 g zahar tos, 2 lingurite zahar pudra, 2 plicuri de zahar vanilat, 1 baton de vanilie.
  • (pentru 6 persoane)

Mod de preparare

Spalati lamaia si radeti-i coaja in bolul unui mixer, apoi taiati-o in doua, stoarceti-o si puneti zeama jumatate in bolul mixerului si jumatate in alt vas. Taiati portocala rondele, apoi fiecare felie in patru, avand grija ca sucul sa se scurga intr-un vas, dupa care turnati totul in bolul mixerului. Adaugati zaharul vanilat, jumatate din zaharul tos, zaharul pudra, smantana si iaurtul si mixati-le bine. Taiati celelalte fructe in jumatati, asezati-le intr-un castron, adaugati portocalele, restul de zahar tos si zeama de lamaie pusa deoparte. Fructele se servesc in cupe, peste care se toarna iaurtul batut.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise