Salata de fructe cu sos de citrice

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 portocale
  • 2 linguri zahar
  • 2 grepfruturi
  • 2 kiwi, decojite si feliate
  • 200 g capsune, spalate si curatate, feliate pe jumatate sau sfert
  • 2 linguri menta proaspata, tocata

Mod de preparare

1. Decojeste portocalele si rade coaja de la unul dintre cele doua fructe. Amestec-o impreuna cu zaharul, intr-un bol mic.

2. Decojeste grepfruturile si portocalele si taie-le in bucatele deasupra unui vas, pastrand 1/4 din sucul rezultat prin feliere.

3. Asaza bucatile de fruct intr-un alt vas, adauga kiwi, capsunele si menta proaspata.

4. Amesteca sucul de fructe cu coaja de portocala rasa si zaharul. Toarna sosul de citrice peste salata de fructe si amesteca bine.

5. Inainte de a servi, introdu salata la frigider pentru 30 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise