salata de fructe exotice

Timp pregatire
140 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 MANGO COAPTE
  • 1 ANANAS,
  • 4 KIWI
  • 3 PIERSICI COAPTE
  • 200 GR ZAHAR
  • 200 ML ROM ALB
  • 1 STICLA DE VIN ALB SEC(RECE)
  • 1 STICLA SAMPANIE(RECE)
  • MENTA PROASPATA PT GARNISIRE

Mod de preparare

Se curata fructele de coaja,se taie pulpa cubulete.Fructele se amesteca cu zahar,se adauga romul si se lasa sa se patrunda timp de aprox.2 ore la frigider.Amestecul de fructe si zahar se scoate apoi din frigider,se amesteca inca o data temeinic si se toarna apoi in bilul cu care se serveste.Se adauga vinul alb apoi sampania si se garniseste cu frunzele de menta

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise