Salata de fructe rosii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr. capsuni
  • 250 gr. zmeura
  • 250 gr. visine (eventual din visinata)
  • 250 gr. coacaza sau struguri negri
  • 150 gr. zahar pudra
  • 250 gr. frisca
  • 100 ml lichior de cirese sau vin alb dulce

Mod de preparare

Se spala fructele, se scot simburii (la visine), coacazele sau strugurii se culeg de pe ciorchine. Se aseaza toate fructele in salatiera, se presara cu zahar si se stropesc cu lichior sau vin.

Se tine salata la rece 2-3 ore si se serveste cu frisca

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise