Salata de icre de fasole boabe

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g fasole uscata
  • 1 ceapa potrivita
  • 4-5 linguri ulei
  • o lingura de otet
  • sau zeama stoarsa de la o lamaie.

Mod de preparare

Alegi,speli si pui fasolea la fiert,ca pentru cea batuta.Dupa ce bobul a inceput sa se desfaca,scurgi fasolea de apa,si adaugi in blender,sau o dai prin masina de tocat.O pui in alt vas si adaugi ceapa rasa sau foarte marunt facuta in turbo,si apoi uleiul incins de preferinte zeama de lamaie,sau otet ce preferati!Se orneaza cu masline si se serveste pe paine de asemeni ca si salata de icre!Dupa ce o sa o preperati o data o sa va para super simpla,si excelenta pentru zilele de post!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise