Salata de morcov cu ridichi de post

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g morcovi
  • 1 măr
  • 1 ridichie albă de mărime medie
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1-2 linguri de oşet de mere cu miere sau zeamă de lămâie
  • sare
  • puţin zahăr
  • 1 legătură de pătrunjel

Mod de preparare

Se spală, se curăţă şi se dau pe răzătoare morcovii, mărul şi ridichea. Se amestecă uleiul cu oţetul, sarea şi zahărul. Se toarnă dresingul peste zarzavat. Deasupra se presară pătrunjel.
Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise