Salata de morcovi cu portocale

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg morcovi
  • 6 portocale; 3 catei de usturoi; 2 lingurite de chimen; 3 linguri ulei; o lamiie; o legatura patrunjel; piper; delikat.

Mod de preparare

Se curata morcovii, se taie feli subtiri si se fierb in apa 10 minute cu delikat, chimen, scortisoara, usturoi. Dupa ce ati scos portocalele din frigider, se curata ss se desfac felii, apoi se curata pielita alba. Ttapetati 6 pahare cu felii de portocale, in mijloc de pun morcovi, se stropesc cu vinegreta din ulei lamaie si suc de portocale, se orneaza cu patrunjel, se serveste de la frigider.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise