Salata de oua

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua fierte tari
  • 1/4 ceasca mustar
  • 1/2 ceasca maionezxa
  • 1/2 lingurita busuioc tocat marunt
  • 1/2 lingurita patrunjel tocat marunt
  • 1/4 pudra de usturoi
  • 1/4 lingurita pudra de ceapa
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/2 lingurita sos iute
  • 1/2 ceasca tulpina de telina tocata marunt

Mod de preparare

Ouale se cojesc si se toaca marunt.

Intr-un vas adinc se amesteca toate ingredientele de mai sus si apoi se adauga ouale.

Se da compozitia la rece.

Se serveste ca aperitiv pe crakers (biscuiti de aperitiv sarati (sint de mai multe feluri,eu ii prefer pe cei cu brinza)sau pe felii subtiri de piine prajita usor si unsa cu unt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise