Salata de paste cu dovlecei

Ingrediente

  • pentru 2 persoane:
  • 100 grame paste pennette rigate din faina din griu dur, fierte conform indicatiei de pe ambalaj,
  • 1 dovlecel, taiat felii de cca 1/2 de cm grosime (eu am folosit si galben si verde, cite jumatate din fiecare),
  • 6-7 rosii cherry, taiate in jumatate,
  • 1 ardei capia, taiat fisii,
  • o mina de fistic, zdrobit putin sub lama cutitului, prin presare,
  • 2 linguri de parmezan ras,
  • sare, piper,
  • 1-2 linguri ulei de masline.

Mod de preparare

Legumele le coacem la grill, pe o parte si pe cealalta, apoi le amestecam cu pastele, uleiul, asezonam cu sare si piper, decoram cu fisticul zdrobit si cu parmezanul ras. E buna atit calda cit si rece, sper sa va placa daca o incercati vreodata!

Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Alison's Trials.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise