Salata de pepene

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g pepene verede
  • 500g pepene galben
  • 200g afine
  • 8 linguri sampanie
  • 1 lingura miere
  • 1 lingurita menta tocata
  • sucul de la 1/2 lamaie

Mod de preparare

Pepenii se decojesc si se curata de samburi,iar pulpa se taie cuburi.

Sampania se amesteca cu miere,menta si suc de lamaie;in acest amestec se marineaza bucatile de pepene si afinele.Se lasa la frigider 30 minute,dupa care se poate servi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise