Salata de peste cu ceapa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 g pestisori marinati;
  • - 1 ceapa rosie;
  • - 1 ceapa galbena;
  • - cateva masline;
  • - piper;
  • - zeama de la o lamaie;
  • - 50 ml ulei de masline;
  • - patrunjel verde;
  • - cateva felii de lamaie.

Mod de preparare

1. Se taie ceapa sub forma de pestisori si se freaca cu sare;

2. Dupa 20 min se scurge de zeama lasata si se trece intr-un castron;

3. Se adauga pestisorii marinati, maslinele, zeama de lamaie, uleiul si piperul;

4. Se amesteca toate ingredientele, se orneaza cu frunze de patrunjel verde si felii de lamaie.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise