Salata de peste cu ceapa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 250 g pestisori marinati;
  • - 1 ceapa rosie;
  • - 1 ceapa galbena;
  • - cateva masline;
  • - piper;
  • - zeama de la o lamaie;
  • - 50 ml ulei de masline;
  • - patrunjel verde;
  • - cateva felii de lamaie.

Mod de preparare

1. Se taie ceapa sub forma de pestisori si se freaca cu sare;

2. Dupa 20 min se scurge de zeama lasata si se trece intr-un castron;

3. Se adauga pestisorii marinati, maslinele, zeama de lamaie, uleiul si piperul;

4. Se amesteca toate ingredientele, se orneaza cu frunze de patrunjel verde si felii de lamaie.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise