Salata de peste cu legume

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr peste afumat
  • 2 morcovi fierti
  • 300 gr cartofi fierti
  • 200 gr maioneza
  • 120 gr smantana
  • zeama de lamaie
  • 4 oua fierte tari
  • 1 lamaie
  • sare
  • mustar
  • piper
  • verdeata.

Mod de preparare

Pestele afumat se curata de oase si de pielita,se desface in fasii si se stropeste cu 2 linguri de zeama de lamaie.

Morcovii si cartofii fierti se taie cubulete.Ouale se curata si se taie felii.

Maioneza se amesteca cu smantana (ambele sa fie la temperatura camerei),se condimenteaza dupa gust cu sare,mustar si zeama de lamaie.

In castroane transparente se pun straturi succesive de peste,morcovi,oua,cartofi,putin piper si sos de maioneza.

Se orneaza cu verdeata tocata marunt si lamaie taiata felii.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise