Salata de piept de pui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1/2 cutie ciuperci
  • 3-4 castraveti murati
  • in saramura nu in otet(dupa gust)
  • 2-3 cepe
  • maioneza din 2-3 oua (dupa gust
  • busuioc
  • apa minerala
  • mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe pieptul de pui cu un cub knorr (sau puteti pune legume). Se taie pieptul de pui fideluta. Cit fierbe puiul se scurg ciupercile, castravetii se taie cubulete si se pun la scurs. Ceapa se taie pestisor se presara cu sare si dupa 15-20 min se stoarce de zeama. Maioneza se prepara din 1 ou fiert unul crud si se diluiaza cu putina apa minereala la care se adauga un pic de mustar si busuioc uscat. Intr-un vas (e de preferat a nu se folosi vase de plastic) se amesteca pieptul de pui, ceapa, ciupercile, castravetii murati si maioneza. Se mai pune sare si piper, dupa gust. Se amesteca usor si se lasa vasul acoperit la frigider cel putin 2 ore.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise